P19: Den negativa trenden fortsätter

BP föll borta mot IFK Norrköping i fredags och har nu tre raka förluster. Två tidiga mål från hemmalaget blev för tungt att ta ikapp trots en snabb reducering. BP ligger nu på tio ...

BP föll borta mot IFK Norrköping i fredags och har nu tre raka förluster. Två tidiga mål från hemmalaget blev för tungt att ta ikapp trots en snabb reducering. BP ligger nu på tiondeplats.

Första halvlek

Det var full fart framåt direkt och hemmalaget hade efter 12 minuter gjort både ett och två mål. BP fick med andra ord sämsta möjliga start på matchen. Trots den tuffa inledningen svarade BP snabbt då Milo Norrby reducerade bara tre minuter efter IFK Norrköpings utökning.

Efter målfyrverkeriet under den första kvarten avtog matchen i tempo och målchanserna dök inte riktigt upp för något av lagen. Att det stod 2-1 till IFK Norrköping i paus var sett till matchbilden logiskt.

Andra halvlek

I och med att BP gick in till den andra halvleken i underläge var de laget som behövde skapa chanser framåt för att få med sig några poäng. Trots perioder av fint spel och tryckt mot hemmalaget så hittade BP aldrig någon kvittering.

BP:s målskytt Milo Norrby fick i den 63:e matchminuten gult kort.

Under stora delar av säsongen har BP placerat sig högt upp i tabellen, men efter tre raka förluster har avståndet till serieledande IFK Göteborg vuxit.