NY partner inför säsongen 2020

NY partner inför säsongen 2020

Share

NY partner inför säsongen 2020

-Vi är glada att Gimi har valt BP som en partner, vilket såklart är helt rätt med tanke på våra medlemmar som är exakt deras målgrupp, säger Stina Jansson, BP. Gimi gör hela fa ...

-Vi är glada att Gimi har valt BP som en partner, vilket såklart är helt rätt med tanke på våra medlemmar som är exakt deras målgrupp, säger Stina Jansson, BP.

Gimi gör hela familjens vardagen lite enklare. Sysslor belönas, drömmar uppfylls och när veckopengen är schemalagd behöver ingen tjata. Appen är gratis och populärast från 7 år.

-För oss på Gimi känns samarbetet med BP superkul! Speciellt eftersom BP sätter barn och ungdomar i centrum och vill lära dem spela fotboll på ett kul, jämställt och inspirerande sätt. Det finns många spännande projekt som vi kan göra ihop framöver och jag ser fram emot att ge barn och unga Superskills både på planen och i ekonomin, säger Sofie von Krusenstierna, partneransvarig på Gimi.

Snart försvinner kontanter, det är dags att börja hantera digitala pengar. Gimi baserar appens design och innehåll på forskning, det ska vara enkelt och roligt att lära sig om pengar!

Välkommen Gimi, det blir ett roligt år.