Nu tar BPTV nästa steg – Skaffa BPTV Plus

Nu tar BPTV nästa steg – Skaffa BPTV Plus

Share

Nu tar BPTV nästa steg – Skaffa BPTV Plus

Sedan 2012 har BPTV streamat matcher, producerat reportage och matat ut intervjuer och highlights. 2014 sände vi tre matcher i kvalet till Europa League och under åren har hundrat ...

Sedan 2012 har BPTV streamat matcher, producerat reportage och matat ut intervjuer och highlights. 2014 sände vi tre matcher i kvalet till Europa League och under åren har hundratals matcher direktsänts, från spännande matcher med seniorlagen till de äldsta akademilagen. Under alla år har det varit möjligt att köpa varje match på pay-per-view. Nu tar vi nästa steg och erbjuder ett månadsabonnemang – för 79kr i månaden får du tillgång till alla matcher plus exklusivt material.

BPTV Plus – signa upp här.  

– Vi ska slå lite lagom hårt på trumman, men det är självklart ett roligt och stort steg för BPTV, säger Peter Liljegren Appelquist, kommunikationsansvarig i BP. Ett abonnemang höjer ambitionsnivån och även förväntningarna med BPTV Plus.
– Som exempel kommer vi att ladda upp med de tre hemmamatcherna från kvalet till Europa League 2014 för att uppmärksamma att det är 10 år sedan den historiska resan.

BPTV Plus kostar 79 kr per månad och du skapar ditt abonnemang här.