Matchtröjans Dag – 30 mars färgar vi Grimsta rödsvart!

Matchtröjans Dag – 30 mars färgar vi Grimsta rödsvart!

Share

Matchtröjans Dag – 30 mars färgar vi Grimsta rödsvart!

Lördag 30 mars är det premiär i Superettan då BPs herrar tar emot Västerås SK hemma på Grimsta. Samtidigt är det premiär för föreningens helt nya matchtröja och varje BP-lag hämta ...

Lördag 30 mars är det premiär i Superettan då BPs herrar tar emot Västerås SK hemma på Grimsta. Samtidigt är det premiär för föreningens helt nya matchtröja och varje BP-lag hämtar ut sitt nya ställ av matchtröjor. Tillsammans firar vi sedan fotbollsfest på läktarna!

Äntligen är våren kommen och vi laddar för ett fantastiskt fotbollsår i den rödsvarta tröjan, en tröja som dessutom är helt ny. Föreningens tröjor uppdateras ungefär vart tredje år och nu är det dags för en helt ny tröja.

Utdelningen till alla BP-lag kommer att ske under hela dagen 30 mars. Exakta tider ser du nedan, tiderna kommer även att skickas ut till alla BP-lag med en inbjudan att medverka på en heldag på Grimsta med mängder av aktiviteter, tävlingar, utmaningar och goodiebags från föreningens partners.

Utlämningen
Utlämningen kommer att ske nedanför klubbhuset. Alla BP-lag går in via Entré 6, precis vid rampen. Ledare i laget går fram till utlämningsstationen och hämtar ut sitt nya matchställ. De ledare som hämtar ut matchtröjorna på Matchtröjans Dag får dessutom en goodiebag med fina gåvor från våa samarbetspartners.

Ta sig till Grimsta
Bil
Bilparkeringen vid Grimsta IP rymmer cirka 100 bilar, det gäller att vara ute i god tid. När parkeringen är full hänvisas bilar till allmänna parkeringar i Hässelby och Vällingby.

Vi arrangerar även parkering på Vinsta Bollplan, på andra sidan Bergslagsrondellen, denna parkering kostar 40kr där alla intäkter tillfaller föreningens ungdomsfotboll.

Tunnelbana
Ta Gröna linjen till Hässelby Gård eller Johannelund och gå cirka 900 meter till Grimsta.

Buss
Flertalet bussar går från Jakobsberg, Kista och andra delar av nordvästra Stockholm och stannar i Vällingby Centrum. Närmaste busshållsplats på dessa linjer är Bergslagsplan, varifrån det är cirka 900 meters gångavstånd. Från Vällingby Centrum, där det finns restauranger, är det drygt en kilometers gångväg till Grimsta IP.

Tider
10.00 Utlämningen öppnar
13.00 Mett & greet med damlaget
13.30 Avspark BP – Västerås SK
14.15 Halvtidstävling på innerplan
15.15 Slutsignal
ca 15.30 Meet & greet med herrlaget
18.00 Utlämningen stänger

Biljetter till matchen
BP-spelare och ledare har som vanligt fri entré till alla hemmamatcher för föreningens seniorlag, mot uppvisande av medlemskortet.

Alla medlemmar kommer att få medlemskortet via e-post från medlemsregistret i god tid innan matchen. Det digitala medlemskortet kommer även att utvecklas under året. All entré via Entré 6.

Intresserad av lagbiljett? Kontakta oscar.theren@brommapojkarna.se. Från 500kr.

Förköp din biljett via brommapojkarna.ebiljett.nu

Gästande supportrar
Som vanligt vill vi skapa en så trevlig inramning som möjligt och en stor del av en fotbollsmatch är gästande supportrar.

För gästande supportar har vi ståplats på Sektion F. Se översiktskarta här. Sektion F går in via Entré 1. Vi uppmanar alla resande att förköpa biljett till matchen, så att inpassagen går så smidigt som möjligt. Självklart gäller även Bortakortet på Grimsta
Förköp din biljett här.