Johan Falkmar förlänger med BP

Johan Falkmar förlänger med BP

0 Share

Johan Falkmar förlänger med BP

Ytterbacken Johan Falkmar har förlängt sitt kontrakt med BP över säsongen 2019. Falkmar är därmed klar för sin tredje raka säsong i den rödsvarta tröjan. - Johan har gjort det myc ...

Ytterbacken Johan Falkmar har förlängt sitt kontrakt med BP över säsongen 2019. Falkmar är därmed klar för sin tredje raka säsong i den rödsvarta tröjan.
– Johan har gjort det mycket bra i BP, är användbar på flera platser och är en fantastisk människa, sammanfattar Roberth Björknesjö, Manager Herr i BP.

Johan Falkmar anslöt till BP bara dagar innan premiären av Superettan 2017. Efter att ha pluggat i Stockholm och spelat med Vasalunds IF har Björknesjö koll på honom och trots att Falkmar planerat hemflytt till Värmland och Karlstads BK, blev det istället spel i Superettan med BP. Under 2017 blev Falkmar snabbt startspelare som högerback, men tidigt under hösten bröts ett ben i foten i hemmamötet med Helsingsborgs IF. Skadan avslutade den säsongen i förtid och rehabiliteringen dröjde en bra bit in på säsongen 2018. Under hösten 2018 var Falkmar åter tillbaka som startspelare i det rödsvarta laget.