Inför BP – Varbergs BoIS

Inför BP – Varbergs BoIS

Share

Inför BP – Varbergs BoIS

Sista hemmamatchen i Superettan 2019 och vi bjuds på en match där båda lagen jagar poäng. BP tar emot Varbergs BoIS FC hemma på Grimsta nu på söndag 27 oktober 17:30. Text: Pet ...

Sista hemmamatchen i Superettan 2019 och vi bjuds på en match där båda lagen jagar poäng. BP tar emot Varbergs BoIS FC hemma på Grimsta nu på söndag 27 oktober 17:30.

Text: Peter Appelquist Foto: Henke Råssmo

Senaste matchen
BP reste sig i andra halvlek och vände underläge 0-1 till seger med 2-1 mot Dalkurd efter dubbla mål från Philip Hellquist. BP lyckades förvalta två fasta situationer och säkrade tre friska poäng. Inför de två avslutande omgångarna ligger BP på trettonde plats i tabellen. Nu jagar vi nästa trea.

Skadeläget/Frånvaro
Johan Falkmar och Samuel Svenlén blir borta säsongen ut. I övrigt är det en spelduglig trupp som håller igång på träningarna.

BPs trupp
Startelvan och vilka som inleder på avbytarbänken presenteras enligt tradition 60 minuter innan avspark i våra sociala medier.

Motståndare
Varbergs BoIS är säsongens överraskning och grunden lades under våren. Faktum är att Varberg vann de sju första matcher i serien och förlorade inte förrän i den trettonde omgången. Sedan dess har formen sviktat lite, men Varberg är serieledare inför de två sista omgångarna.

Inför söndagens match så råder följande förutsättningar för Varberg. Om IK Brage inte vinner mot Halmstads BK så kan Varberg bli klara för Allsvenskan om de lyckas vinna mot BP på Grimsta.

Spelplan
Hemma på Grimsta igen och här ska vi vara starka. Vi ses på plats! 

Biljetter
Biljetterna bokas enklast via bp.ebiljett.nu, som även går att nå via appen BP Live. Det går även att köpa biljett på plats, men då blir det dyrare och du riskerar att hamna i kö.

Sändning
Matchen direktsänds av CMore. Använd den här länken så tillfaller en del av intäkterna BP.

BP-Kalendern
Få koll på alla kommande matcher via BP-kalendern som du hittar på IFBP.se/bpkalendern.