Inför BP – Dundalk FC

Inför BP – Dundalk FC

Share

Inför BP – Dundalk FC

Fredag eftermiddag spelas andra matchen för BPs herrlag under lägret i La Manga. För motståndet står de regernade irländska mästarna Dundalk FC. Avspark fredag 1 februari 15.00 i L ...

Fredag eftermiddag spelas andra matchen för BPs herrlag under lägret i La Manga. För motståndet står de regernade irländska mästarna Dundalk FC. Avspark fredag 1 februari 15.00 i La Manga.

Text och Foto: Peter Appelquist

Efter tisdagens seger mot FK Ventspils med klara 3-0 har spelartruppen njutit av en ledig dag under onsdagen och sedan genomfört ett taktiskt pass under torsdagen, som följdes av en del fysiska tester. Spelarna mår bra i solen och tränar på bra.

Ingen spelare skadades i samband med matchen mot Ventspils, dessutom har Aron Sandén blivit frisk och är redo för spel. För Adam Gradén fortsätter rehabiliteringen. BPs matchtrupp presenteras cirka en timme innan avspark imorgon fredag.

Motståndare
Det är en tuff motståndare som BP ställs mot. Dundalk FC är regerande mästare i Irland och har haft den positionen under de senaste säsongerna. Klubbarna har aldrig ställts mot varandra. Den irländska ligan spelas som i Sverige från våren till hösten, men startar redan i februari.

Träningsmatch
BP – Dundalk FC
Fredag 1 februari 15.00
La Manga

Hemsidan återkommer kring huruvida matchen sänds eller inte under fredagen.