Herr U: ligacupspel på Grimsta lördag och söndag.

Herr U: ligacupspel på Grimsta lördag och söndag.

Share

Herr U: ligacupspel på Grimsta lördag och söndag.

U truppen matchar i ligacupens gruppspel både lördag och söndag. På lördag är det P19 som siktar på att rycka pluggarna och ta sin första seger efter ett inledande kryss förra hel ...

U truppen matchar i ligacupens gruppspel både lördag och söndag. På lördag är det P19 som siktar på att rycka pluggarna och ta sin första seger efter ett inledande kryss förra helgen. En match där BP ändå växlade upp under slutdelen i mötet med Västerås och hoppas kunna kapitalisera på detta. För P17 är det premiär och Jacob Kellgren ska frosta av en ny spännande elva i ett derby. Båda matcherna spelas hemma på Grimsta IP.

Jacob Kellgren inför P17 premiären.

-Träningsveckan som gått , ordning på förberedelserna?

Jag tycker vi är i fas där vi förväntar oss att vara såhär tidigt på säsongen. Gruppen har jobbat på bra för att komma in i vårt spelsätt och vi i tränarstaben har fått en del viktiga svar under våra träningsmatcher. 

-Känslan inför säsongens första tävlingsmatch?

Det är alltid kul med tävlingsmatcher och äntligen är det dags! Sedan att det är derby mot Djurgården sätter en extra spänning på matchen. Jag vet att hela laget är redo att kliva ut på Grimsta på söndag och ta för sig. 

-Final två år i rad och regerande ligacup mästare , vad betyder det för er?

Svår fråga. Årets trupp består av endast nya spelare i P17 förutom Wilmer Odefalk som kom upp under hösten så det är inget vi i ledarstaben tänker på.

Jag tror dock att en del av BPs alla framgångar på ungdomssidan beror på kulturen vi har inom akademin och att vi hela tiden vill bli bättre. Att vi är regerande mästare ger bara årets grupp en extra morot att vilja vara lika bra som förra årets grupp.

Lördag P19 17:45

BP – Örebro 

Söndag P17 18:45

BP – Djurgården