HERR: Inför Svenska Cupen BP – Örebro SK
Samuel Leach Holm. Foto: Erik Bjernulf

HERR: Inför Svenska Cupen BP – Örebro SK

Share

HERR: Inför Svenska Cupen BP – Örebro SK

Dags att dra igång tävlingssäsongen 2023 och herrarna är först ut med gruppspelet. I första omgången ställs vi mot Örebro SK hemma på Grimsta, avspark sker klockan 18:30 måndag 20 ...

Dags att dra igång tävlingssäsongen 2023 och herrarna är först ut med gruppspelet. I första omgången ställs vi mot Örebro SK hemma på Grimsta, avspark sker klockan 18:30 måndag 20 februari.

Läget i BP
Efter förlusten mot Västerås ställde våra herrar om och kunde besegra AFC Eskilstuna i träningsmatchen förra helgen. 4-0 till BP efter en genomgående stark prestation. Tydliga utropstecken är självklart Oscar Pettersson och Ludvig Fritzson som noterades för två mål och en assist vardera i matchen.

Under veckan har laget kunnat träna på bra. Enda skadorna som hänger i är Oscar Linnér och Alexander Abrahamsson som fortsatt tränar på egen hand och inte kommer att delta i måndagens match. Uttagen trupp är inte spikad när detta skrivs.

Motstånd
Örebro SK hade en tuff säsong i Superettan 2022 som nyligen nedflyttade från Allsvenskan. Länge var de indragna i bottenstriden men kunde med några omgångar kvar ändå distansera sig och landade till slut på en tionde plats.

ÖSK har spelat tre träningsmatcher och inledde med att vinna med 2-0 mot Örebro Syrianska IF, det har sedan följts av två raka 1-1-matcher mot seriekollegorna IK Brage och Jönköpings Södra IF.

Så ser du matchen
På plats. Köp biljett via bp.ebiljett.nu. Kom ihåg att säsongskortet även innefattar hemmamatcherna i Svenska Cupen. Säkra hela säsongen på en gång!

Sändning hos CMore, se nedan:

Just nu får du halva priset i 3 månader samtidigt som du stöttar BP med 150 kronor!

C More Plus innehåller förutom Svenska Cupen även UEFA Champions League, Allsvenskan & Superettan från discovery +, LaLiga, Serie A och mycket mer sport! Du kan även streama underhållning i världsklass för hela familjen med drama, dokumentärer och SF Kids.

Gå in på www.cmore.se/kampanj/svenskacupen och använd kodenBPCUPEN23 för att ta del av erbjudandet! Erbjudandet gäller endast nya kunder på www.cmore.se