HERR: Inför Roslagsbro IF – BP

HERR: Inför Roslagsbro IF – BP

Share

HERR: Inför Roslagsbro IF – BP

BP ska under morgondagen resa söder om Norrtälje för kvalmatch till svenska cupen mot Roslagsbro IF. Vinnaren går till gruppspel. Avspark kl. 17.00 23 augusti. Läget i BP Ef ...

BP ska under morgondagen resa söder om Norrtälje för kvalmatch till svenska cupen mot Roslagsbro IF. Vinnaren går till gruppspel. Avspark kl. 17.00 23 augusti.

Läget i BP

Efter att laget gått flera matcher utan vinst så blev det återigen seger efter en imponerande match mot Halmstads BK. Framförallt var det en första halvlek där det mesta stämde. 

Det återstår att se hur tränarduon i Olof Melleberg och Andreas Engelmark väljer att hantera matchen i och med att redan på söndag är dags för match i allsvenskan igen. 

Om Roslagsbro IF

Morgondagens motståndare tog sig vidare till den här kvalrundan efter att ha avgjort sent i förlängningen mot FC Järfälla. 

Roslagsbro IF ligger på en andraplats i division 4 uppland. På 14 matcher har de vunnit nio, spelat oavgjort i tre och förlorat två. 

BP lär med största sannolikhet vara spelförande i matchen men det får inte bli någon underskattning. Det kan bli så att spelare som inte spelat så mycket under säsongen får chansen, men vi får se hur laget formeras. 

Avspark på Vårlyckan kl. 17.00 imorgon 23 augusti. Matchen sänds på Cmore