HERR: Allsvenskan är tillbaka och vi börjar i Borås

HERR: Allsvenskan är tillbaka och vi börjar i Borås

Share

HERR: Allsvenskan är tillbaka och vi börjar i Borås

En månad av uppehåll har passerat och vi är äntligen redo att kicka igång "hösten" av Allsvenskan 2024. BP styr ner mot Borås för lördagsmatch mot IF Elfsborg. Lördag 6 juli 15:00 ...

En månad av uppehåll har passerat och vi är äntligen redo att kicka igång ”hösten” av Allsvenskan 2024. BP styr ner mot Borås för lördagsmatch mot IF Elfsborg. Lördag 6 juli 15:00 sparkas matchen igång på Borås Arena.

Efter 2-2-matchen mot Malmö FF, som länge såg att blir en seger för BP, har spelar och tränar hunnit njuta av en dryg veckas ledighet innan träningen återupptogs. Filip Sidklev och Wilmer Odefalk fick debutera i U21-landslaget och fick därför sin semester något förskjuten och klev in i träning med BP några dagar efter övriga.

Strax innan uppehållet återvände Daleho Irandust och Adam Jakobsen från segdragna skador och båda har varit full träning sedan semestern tog slut. Dessutom är Liam Tahwildaran fått göra sina första minuter i match på ett år efter att ha återvänt från skada. André Calisir, Tim Waker och Kaare Barslund stod alla tre över de två träningsmatcherna som spelats i juni, deras status är att skadorna inte är långvariga, men exakta datum för comeback går inte att sätta i skrivande stund.

Få koll på motståndet här.

BP har spelat tolv matcher hittills i Allsvenskan och återfinns på elfte plats i tabellen. Elfsborg har hunnit spela tretton matcher, eftersom de justerande en av sommarmatcherna för att bättre kunna förbereda sig för sitt kval till Europa-spelet i juli och augusti. Elfsborg hittar vi på nionde plats med endast en poäng mer än BP.

Allsvenskan
IF Elfsborg – BP
Lördag 6 juli 15:00
Borås Arena
Köp biljett här.
Matchen sänds av Max och du hittar sändningen här.