Fortsatt inställd organiserad träningsverksamhet

Fortsatt inställd organiserad träningsverksamhet

Share

Fortsatt inställd organiserad träningsverksamhet

Som ni redan känner till är situationen i regionen gällande covid-19, vården och omsorgen mycket allvarlig. För att minska smittan i samhället behöver varje person stanna i sin bu ...

Som ni redan känner till är situationen i regionen gällande covid-19, vården och omsorgen mycket allvarlig. För att minska smittan i samhället behöver varje person stanna i sin bubbla och undvika att träffa personer som inte är en del av dennes hushåll.

BP följer noga rekommendationer från Svenska fotbollförbundet, Stockholms fotbollförbund, Riksidrottsförbundet och FMH som alla meddelat att utomhusträning är möjlig. Men då situationen i Region Stockholm är så pass allvarlig, uppmanar Smittskyddsläkaren idrottsföreningar och medlemmar i regionen att man även avstår från organiserad träning utomhus då även det är ett tillfälle då man samlar folk utanför sin bubbla fram till den 24 januari.

Detta besked förvånar oss sett till FHM:s rekommendationer hela året kring hur viktigt det är för folkhälsan att barnidrott skall kunna fortlöpa.

Det innebär att vi tillsvidare fortfarande måste ställa in all vår träningsverksamhet både inomhus och utomhus i organiserad form för alla åldrar, förutom dam- och herrverksamheten som går under elitidrott.

Då vi vet att rekommendationer och restriktioner kan komma att ändras snabbt så återkommer vi med fortlöpande information.

All information kommer att läggas ut på vår hemsida och via våra sociala medier.