Förboka din parkering i samband med matcherna i Allsvenskan
Grimsta IP.

Förboka din parkering i samband med matcherna i Allsvenskan

Share

Förboka din parkering i samband med matcherna i Allsvenskan

Nytt för säsongen är att du nu kan boka parkeringsplats i förväg. Parkeringen vid Grimsta IP är ofta ett smärre kaos i samband med större evenemang. BP har rätten att ansvara för o ...

Nytt för säsongen är att du nu kan boka parkeringsplats i förväg. Parkeringen vid Grimsta IP är ofta ett smärre kaos i samband med större evenemang. BP har rätten att ansvara för ordningen på parkeringen i samband med matcherna i Allsvenskan och i ett försök att råda bot på parkeringsproblemen öppnar vi nu möjligheten att förboka parkeringsbiljetten, på samma sätt som en lösbiljett till matchen förbokas. Parkeringsbiljett köps via brommapojkarna.ebiljett.nu. 

Parkeringsbiljett köps via brommapojkarna.ebiljett.nu. När det är slutsålt går det inte att köpa på plats och bilar kommer att hänvisas till allmänna parkeringar och gator. Det finns 100 parkeringsplatser till salu till varje match och en parkering kostar 40kr. Media hänvisas att kontakta peter.appelquist@brommapojkarna.se för att förboka plats.

Gulddragargränd är en trång gata, därför kommer vi att kolla parkeringsbiljetter längre ner på gatan, för att bilar som inte har giltig parkeringsbiljett ska kunna vända smidigare.

Vi ses på Grimsta för att njuta av Allsvensk fotboll och ett ordnat trafikkaos.