Fler landslagskallelser i oktober

Fler landslagskallelser i oktober

Share

Fler landslagskallelser i oktober

Nya landskampstider och i den här artikeln kommer vi att fylla på med de senaste nyheterna kring landslagsuttagningar med starka BP-kopplingar. Text: Peter Appelquist Bosnie ...

Nya landskampstider och i den här artikeln kommer vi att fylla på med de senaste nyheterna kring landslagsuttagningar med starka BP-kopplingar.

Text: Peter Appelquist

Bosnien-Herzegovina Dam
Eldina Ahmic åker med det bosniska landslaget för EM-kval mot Italien och Danmark 4-10 oktober.

Sverige Herr
Kristoffer Nordfeldt, Albin Ekdal och John Guidetti har kallats till herrlandslagets EM-kval mot Malta och Spanien 12 och 15 oktober.

Sverige U23
Amanda Nildén är uttagen till de dubbla landskamper som U23-landslaget spelar mot Nederländerna i oktober. Matcherna spelas 3 oktober (Kungsängens IP) och 5 oktober (Sollentunavallen). Ta chansen att se framtiden i Stockholm!

Sverige U21
Felix Beijmo, Dejan Kulusevski, Viktor Gyökeres och Thomas Poppler Isherwood är uttagna till U21-landslagets EM-kval mot Island och Luxemburg.

Sverige P19
Albin Linnér och Joseph Colley har kallats till trenationsturnering i Marbella 11-15 oktober. Sverige möter Norge och Frankrike.

Estland P19
Kristoffer Grauberg Lepik är kallad till dubbla landskaper mot Ryssland den 12 och 14 okt i Tallinn.

Sverige P18
Oskar Fallenius och Jack Lahne har kallats till trenationsturnering i Finalnd 11-13 oktober. Sverige möter Finland och Island på Fabriksstadion, samma arena där BP spelade den första internationella tävlingsmatchen på seniornivå, när BP kvalade till Europa League mot VPS.

Sverige P17
Daniel Svensson och Paulos Abraham åker med P17-landslaget för en miniturnering i Tjeckien där Sverige möter just Tjeckien samt Turkiet. Lägerdatum är 9-13 oktober.

Sverige P16 Future Team
Victor Ekström och Markus Vilmar har kallats till future team-läger på Bosön 28-30 oktober.

Sverige F15
Matilda Nildén är med när F15-landslaget spelar dubbelt mot Finland 7-11 oktober. Matcherna spelas utanför Helsingfors.

Sverige P15 Future Team
Theo Bergvall har kallats till läger med Future Team P04. Lägret hålls på Bosön 21-23 oktober.