F19 kryssar hemma mot Umeå

Andra omgången av höstserien av Svenska Spel F19 slutar oavgjort, 1-1, hemma mot Umeå IK efter varsitt mål i den första halvleken. Huvudtränare Anders Blomqvist summerar matche ...

Huvudtränare Anders Blomqvist summerar matchen:
– Vi gör en okej match mot en bra motståndare. Under första halvlek kommer vi till ett antal bra lägen, men utdelningen blir endast ett mål. Strax innan paus kvitterar Umeå efter ett fint anfall.
– I andra halvlek mattas lagen i värmen, båda lagen skapar klara chanser, men inga fler mål faller.
– Bra att vi får spela tuffa och utvecklande matcher, ny uppgift kommande söndag på bortaplan mot Kristianstad.