DAM: Mållöst mot IFK Norrköping

DAM: Mållöst mot IFK Norrköping

Share

DAM: Mållöst mot IFK Norrköping

Den varma junikvällen på Platinum Cars Arena bjöd in till en fin fotbollsmatch och visst fick vi en riktigt spännande match, trots att det inte blir några mål. 0-0 ger en poäng oc ...

Den varma junikvällen på Platinum Cars Arena bjöd in till en fin fotbollsmatch och visst fick vi en riktigt spännande match, trots att det inte blir några mål. 0-0 ger en poäng och ett kliv uppåt i tabellen för BP.

Sara Olai saknades i backlinjen efter smällen hon fick mot FC Rosengård, i hennes frånvaro klev Julia Olsson in ett steg i backlinjen och Ellen Toivio tog hand om högerkanten. Vera Blom spelade från start i sin sista match i den rödsvarta tröjan och Tuva Ölvestad behöll platsen som ”nia” längst fram.

Efter de senaste matchernas resultat har försvarsspelet prioriterats och det gav också frukt. Chanserna för hemmalaget var lätträknade i den första halvleken. Ett skott mot mål kommer, men Anna Koivunen kan avstyra. Båda lagen jagar de tre poängen och BP gör flera fina aktioner. Avsluten på mål blir tyvärr för få och de som kommer har inte rätt skärpa idag.

Söndag 30 juni 13:00 spelar vi hemma på Grimsta mot Djurgårdens IF. Köp biljett här.

OBOS Damallsvenskan
IFK Norrköping – BP
0-0 (0-0)
Varningar: BP: Klara Andrup, Ellen Toivio IFKN: Elin Rombing, Wilma Leidhammar

BP:s lag: Anna Koivunen – Ellen Toivio (Emilia Hjertberg, 68), Julia Olsson, Alice Ahlberg, Elsa Karlsson, Wilma Wärulf – Ida Bengtsson, Fanny Hjelm Rönnlund (Ellinor Johansson, 80), Vera Blom (klara Andrup, 56), Frida Thörnqvist – Tuva Ölvestad