DAM: Goda minnen från Norrköping

DAM: Goda minnen från Norrköping

Share

DAM: Goda minnen från Norrköping

Vi tar bussen till Östergötland för kvällens viktiga match i OBOS Damallsvenskan. Efter en tuff rad av resultat är det ikväll ett ypperligt läge att samla ihop en bra prestation o ...

Vi tar bussen till Östergötland för kvällens viktiga match i OBOS Damallsvenskan. Efter en tuff rad av resultat är det ikväll ett ypperligt läge att samla ihop en bra prestation och kliva ut i jakten på nya friska poäng. Avspark på Platinum Cars Arena sker 19:00.

BP kommer från en tuff svit med resultaten, fyra raka matcher utan seger trots flera fina prestationer har dragit ner oss närmare bottenskiktet av tabellen. Med tre matcher kvar innan sommaruppehållet finns nio poäng att hämta och första stoppet blir alltså mot IFK Norrköping ikväll.

Noterbart i truppen är att Vera Blom gör sin sista match innan flytten till USA.

Hemmalaget IFK Norrköping kommer stärkta från en stark vår och hittas på sjätte plats i tabellen med två matcher färre spelade än lagen runt om.

Vi har glada minnen från IFK Norrköping på bortaplan, förra våren tog vi säsongens första seger då Alice Ahlberg styrde in matchens enda mål efter en hörna.

OBOS Damallsvenskan
IFK Norrköping – BP
24 juni 19:00
Platinum Cars Arena

Se matchen på Viaplay