BP söker förstärkning till Sportkontoret

BP söker förstärkning till Sportkontoret

Share

BP söker förstärkning till Sportkontoret

BP fortsätter att utvecklas och söker nu ytterligare förstärkning till Sportkontoret i Klubbhuset vid Grimsta IP. Det är på akademi- och ungdomssidan vi nu söker Koordinator Ungdom ...

BP fortsätter att utvecklas och söker nu ytterligare förstärkning till Sportkontoret i Klubbhuset vid Grimsta IP. Det är på akademi- och ungdomssidan vi nu söker Koordinator Ungdom/Akademi och Akademichef pojk för att ta nästa steg i utvecklingen av BPs verksamhet.

BP är Europas största fotbollsförening och varje vecka tränar cirka 4000 barn och ungdomar i klubbens dagliga verksamhet. Våra 700 ideella ledare skapar, tillsammans med styrelse, sportkontor och funktionärer, aktiviteter inom både ungdoms- och elitfotboll. Förutom att vara störst har vi som att vara Sveriges bästa fotbollsförening och ha Nordens bästa akademi för både pojkar och flickor.

Utöver vår fotbollsverksamhet arbetar vi också med samhällsstödjande aktiviteter (CSR) under samlingsnamnet Mötesplats Västerort som innefattar Nattfotboll, Tjejfotboll och Första Jobbet. För Mötesplats Västerort (Grimsta) har vi som mål att bli Sveriges bästa och mest välbesökta fotbollsanläggning.

Läs mer om tjänsterna i de länkade dokumenten nedan
Annons Akademichef Pojk
Annons Koordinator Akademi/Ungdom

Vid frågor så kontakta
Roberth Björknesjö, Sportchef Herr på 0734-035619
Henrik Nilsson, Klubbdirektör på 072-0787516.