BP på plats i Almedalen

BP på plats i Almedalen

Share

BP på plats i Almedalen

I början av juli arrangeras den årliga politik- och samhällsveckan i Almedalen i Visby. För andra året i följd är personal från BPs Sportkontor på plats och i år medverkar förenin ...

I början av juli arrangeras den årliga politik- och samhällsveckan i Almedalen i Visby. För andra året i följd är personal från BPs Sportkontor på plats och i år medverkar föreningen i fler olika sammanhang. Bland annat arrangeras ett seminarium om jämställdhet och jämlikhet inom fotboll med Charlotte Ovefelt, BPs jämställdhetsstrateg.

Från BP åker Charlotte Ovefelt, jämställdhetsstrateg, Stefan Bärlin, Hållbarhetsansvarig, Maria Nordin, Projektledare Slussen in, Tomas Amanuel, verksamhetsutvecklare Slussen In, Isabelle Widmark, ordförande FairPay och Alexander Amanuel, ansvarig för serveringsspåret inom Slussen In.

Charlotte och Isabelle deltar i ett seminarium 3 juli som arrangeras av Malmö stad och handlar om jämställda villkor inom fotbollen.

5 juli håller Charlotte och Isabelle i ett eget seminarium. Kommer idrotten någonsin bli jämställd och kommer jämlika villkor någon dag bli normen inom vår största folkrörelse – idrotten? Idrottens normer i en värld skapad av män för män. Kan en av fotbollseuropas största föreningar vara med och visa vägen? Mer om seminariet hittar du här.

BP är på plats med en stark grupp som utöver eget deltagande i seminarier är på plats i vimlet och i påverkansarbetet som pågår under veckan i Visby.