BP och Långholmen Padel Club i samarbete

BP och Långholmen Padel Club i samarbete

Share

BP och Långholmen Padel Club i samarbete

Många har spekulerat i vilken sport som är bra att ha som bakgrund för att bli bra i padel, rent slagtekniskt är förmodligen racketsport en bra bakgrund. Men eftersom padel även ä ...

Många har spekulerat i vilken sport som är bra att ha som bakgrund för att bli bra i padel, rent slagtekniskt är förmodligen racketsport en bra bakgrund. Men eftersom padel även är ett lagspel på konstgräs är fotboll kanske en minst lika bra erfarenhet. Hur bra kommer vi se efter sommarens samarbete mellan BP och Långholmen Padel Club. Ett stabilt mittbackspar kommer klara sig med stabil defensiv mot ett par hårt spelande tennissluggers, för att inte tala om kvicka forwards eller spelintelligenta mittfältare som kan överraska vilken racketsportare som helst!   
– All bollsport är fantastisk, både padel och fotboll har många egenskaper var för sig och att få se BP-familjens bollbegåvningar i spel här hos oss är otroligt kul, i vissa fall kan man undra om inte padel borde bli förstavalet som idrott! Säger Anders Hammargren, ägare Långholmen Padel Club.

– Det här är ett spännande samarbete mellan två sporter som kan dra varandra, båda som träningsform men även som upplevelse som publik, säger Jesper Hussfelt, partneransvarig i BP. Vi har redan kommit igång och med närheten till banorna på Långholmen kan det verkligen bli en oas för padel-törstande BP-lirare.

Ett par snedsparkar från BP-land, över vattenhindret Mälaren, ligger Långholmens padelbanor som en oas. Runt hörnet finns en badplats med toaletter och fik. På plats vid banorna finns inte bara glass, kaffe, snacks och utrustning att hyra. Padel är för många i BP-familjen en passion och en andra sport. Och för många i Långholmen-familjen är fotboll ett stort, milt uttryckt, intresse! Här kan du sedan första omgången kolla på alla matcher i fotbolls-EM. Fotboll och padel. Det bästa av två världar!