BP med i toppen när våren sammanfattas

BP med i toppen när våren sammanfattas

Share

BP med i toppen när våren sammanfattas

En framgångsrik vår läggs till handlingarna. Föreningens två U-trupper har levererat i sina respektive serier. Hemsidan presenterar här en sammanställning av vårens statistik, des ...

En framgångsrik vår läggs till handlingarna. Föreningens två U-trupper har levererat i sina respektive serier. Hemsidan presenterar här en sammanställning av vårens statistik, dessutom kan du se intervjuer med Erik Wahlroth (DamU) samt Erik Engberg och Jacob Kellgren (HerrU).

P19
Andra året med upplägget att Allsvenskans spelas i två vårserier, norra och södra, där de sju främste i de båda serierna möts i en ny slutspelsserie till hösten. BP har en stark tradition med det äldsta akademilaget på pojksidan och våren har gått ungefär som förra säsongen, på de tolv inledande matcher har det blivit åtta segrar, tre kryss och endast en förlust.

Nästa match spelas i slutspelsserien, det spelschemat är inte presenterat än, men håll koll på hemsidan för de matcherna.

P17
Andra året med upplägget att Allsvenskans spelas i två vårserier, norra och södra, där de sju främste i de båda serierna möts i en ny slutspelsserie till hösten. BP säkrade seriesegern med en match kvar att spela, detta efter elva raka segrar, med premiärförlusten mot IK Frej som den enda plumpen i protokollet.

Nästa match spelas i slutspelsserien, det spelschemat är inte presenterat än, men håll koll på hemsidan för de matcherna.

F19
Debutsäsongen i Svenska Spel F19 öppnades riktigt starkt av BP som inledde med resa till Piteå där tre poäng hämtades efter 4-1. På de nio matcher som spelats under våren har BP vunnit fem, kryssat en och förlorat tre. BP ligger på fjärde plats i tabellen, fyra poäng bakom Djurgårdens IF som just nu har den andra av två platser i semifinalerna i höst.

Nästa match spelas 4 augusti 15.00 mot IK Uppsala på bortaplan.

F17
Första säsongen i SM F17 har gått riktigt bra för BPs unga trupp. BP har under våren spelat åtta matcher, vunnit fem av dessa, kryssat två och endast förlorat en match. Tabellmässigt ger det en andra plats, med endast målskillnad som skiljer till serieledande Djurgårdens IF. Sex matcher återstår för BP och för att gå vidare till slutspelet krävs serieseger.

Nästa match spelas 10 augusti 16.00 mot Örebro SK på hemmaplan.