BP bjuder in till medlemsmöte 11 oktober 19.00
Foto: Erik Bjernulf

BP bjuder in till medlemsmöte 11 oktober 19.00

Share

BP bjuder in till medlemsmöte 11 oktober 19.00

IF Brommapojkarna bjuder in till medlemsmöte onsdagen den 11 oktober kl 19.00 i klubbhuset på Grimsta IP, Gulddragargränd 60, Vällingby. Under samlingsnamnet BP 2.0 har före ...

IF Brommapojkarna bjuder in till medlemsmöte onsdagen den 11 oktober kl 19.00 i klubbhuset på Grimsta IP, Gulddragargränd 60, Vällingby.

Under samlingsnamnet BP 2.0 har föreningen under de senaste åren drivit en förändringsprocess som syftar till att stärka en redan stark position på många områden och att lyfta hela föreningen till nästa nivå. Tydliga strategiska mål har slagits fast, breddverksamheten för ungdomar växer, flera samhällsstödjande aktiviteter har initierats, ett ökat intresse från partners har noterats och Grimsta har utvecklats till Mötesplats Västerort. På representationsnivå har såväl dam- som herrlag chans till serieavancemang inför 2018.

På årsmötet varje år, samt i föreningens olika mediekanaler, informeras löpande om föreningens utveckling, där styrelsen nu tar initiativ till ett icke-beslutande medlemsmöte även på hösten, i syfte att öka transparens och medlemsdemokrati.

Dagordning (informationspunkter):

  1. Ordförandens inledning
  2. Strategiska mål
  3. Större pågående projekt i föreningen
  4. Dam och Herr
  5. Organisationsfrågor
  6. Medlemmarnas frågor
  7. Övrigt

Innan mötet, från kl. 18.00 bjuder föreningen på enklare förtäring och dricka.

Anmälan till peter.appelquist@brommapojkarna.se senast fredagen den 6 oktober.

VÄLKOMMEN!

IF BROMMAPOJKARNA

Styrelsen