Ännu en lyckad upplaga av BP Volkswagen Cup genomförd

Ännu en lyckad upplaga av BP Volkswagen Cup genomförd

Share

Ännu en lyckad upplaga av BP Volkswagen Cup genomförd

Efter ett corona-uppehåll förra året så var BP Volkswagen Cup återigen tillbaka med dunder och brak 2021. Helgen 13-15 augusti kom de främsta flick- och pojklag födda 2010 från he ...

Efter ett corona-uppehåll förra året så var BP Volkswagen Cup återigen tillbaka med dunder och brak 2021. Helgen 13-15 augusti kom de främsta flick- och pojklag födda 2010 från hela Sverige till Grimsta för att spela utvecklande fotbollsmatcher.

Text: Philip Kämpe
Foto: Sedin Bild

Fredag 13 augusti satte 2021 års upplaga av BP Volkswagen Cup igång. Detta år var det 2010:ornas tur och i både flick- och pojkklassen hade vi fin besök. På flicksidan välkomnade vi storklubbar från hela Sverige som t.ex. Malmö FF, FC Rosenngård och LB07. På pojksidan kom duktiga IK Wormo från Landskorna och från Norge reste akademilaget Team Select. BP representerades på flicksidan av BP F10-1 medan i pojkklassen var BP P10-1 och BP P10-2 med.

Under tre dagar spelades högklassiga matcher med härlig stämning både på och utanför planerna. Vid sidan av planen var även BP:s partner Norr på plats och delade ut sina drycker gratis till alla ledare och personal på plats.

BP tackar alla deltagande lag, ledare och publik för en fantastisk helg. Vi vill även rikta ett stort tack till våra partners Volkswagen Stockholm och Norr.

BP P10-1, Foto: Sedin Bild