Albin Linnér stannar i BP ytterligare en säsong!

Albin Linnér stannar i BP ytterligare en säsong!

Share

Albin Linnér stannar i BP ytterligare en säsong!

BP har kommit överens om en förlängning med Albin Linnér. Albin spelade samtliga 30 matcher för BP i Superettan under säsongen 2019 och gjorde 4 mål. Han återvänder nu till klubbe ...

BP har kommit överens om en förlängning med Albin Linnér. Albin spelade samtliga 30 matcher för BP i Superettan under säsongen 2019 och gjorde 4 mål. Han återvänder nu till klubben för ytterligare en säsong. Albin har förutom BP även representerat Djursholm, Vasalund och AIK.

Att få tillbaka Albin var sista pusselbiten i vårt lagbygge för detta år. Vi tittade efter en löpvillig, snabb, offensiv kraft med rätt längd och då vi tillsammans med Albin fann en lösning för kommande säsong så tyckte vi det var ett självklart val för oss, säger Peter Kisfaludy Sportchef herr.

Vi hade som mål att få behålla en stomme av startspelare från förra året i Superettan vilket vi nu har i Albin, Alex, Ali, Gurra och Oscar och sedan komplettera detta med en rad av våra egna unga talanger. På detta har vi fått in massor av rutin i tex Simon Helg, Christer Gustafsson och Jesper Arvidsson. Balansen är nu rätt i laget och vi kommer den dagen säsongen drar igång att vara förberedda för att utmana i toppen, fortsätter Peter.