Akademi Pojk samlades för informationsmöte

Akademi Pojk samlades för informationsmöte

Share

Akademi Pojk samlades för informationsmöte

I samband med herrlagets match mot Helsingborgs IF samlades hela Akademi Pojk i Grimstaskolans aula för information och presentation. Nyanställda Roger Palmgren, Akademichef, och M ...

I samband med herrlagets match mot Helsingborgs IF samlades hela Akademi Pojk i Grimstaskolans aula för information och presentation. Nyanställda Roger Palmgren, Akademichef, och Mikael Sörnäs, Koordinator presenterade sig och Anders Wikström från SEF informerade om matchfixing.

Hela pojkakademins verksamhet med ledare och spelare samlades i Grimstaskolan för information om hur verksamheten fungerar.
– Främst handlade det om att alla ska ha ett ansikte på oss som sitter på kontoret, säger Mikael Sörnäs, ny Koordinator för Ungdom och Akademi.

Som avslutning kom Anders Wikström från Svensk Elitfotboll på besök för att informera om problematiken kring matchfixing, en utbildning som är en viktig del av BPs spelarutbildningsplan.
– Det är viktigt att spelare och ledare är informerade i god tid och att vi jobbar förebyggande, säger Roger Palmgren, Akademichef BP.