Vi söker matchreporter till Herr och P19

Vi söker matchreporter till Herr och P19

Share

Vi söker matchreporter till Herr och P19

Vi vill höja vår kommunikation runt seniorlagen och utöka vår redaktion med en reporter som ansvarar för herrlaget i Allsvenskan och vårt lag i P19 Allsvenskan. Vi vill hålla e ...

Vi vill höja vår kommunikation runt seniorlagen och utöka vår redaktion med en reporter som ansvarar för herrlaget i Allsvenskan och vårt lag i P19 Allsvenskan.

Vi vill hålla en hög nivån under hela säsongen som vi kan spetsa vid utvalda matcher. Vi söker därför dig som vill följa vårt herrlag och P19-lag på nära håll under hela säsongen. Vi ser gärna att du är på plats på lagens hemmamatcher. 

Du är en fotbollsintresserad skribent, kanske pluggar du journalistik eller kommunikation. Eller så har du egen verksamhet i form av en blogg eller liknande. Klart är att du är självgående, snabb och är beredd att vara på plats när matcherna spelas på kvällar och helger. 

I grundutförandet fokuserar vi på text, men ser gärna videokompetens hos dig som söker. Vi har idag en skribent som ansvarar för damlaget och F19. Som matchreporter i BP kan det finns tillfällen då livet kommer i vägen, därför ser vi gärna att du är flexibel att även göra dammatcher, på samma sätt som vår ”damreporter” är redo att ta herrmatcher. 

Du får ersättning för arbetet och får vara en del av utvecklingen av vår förenings kommunikation. 

Har du frågor, kontakta kommunikationschef Peter Liljegren Appelquist via mail peter.appelquist@bpfotboll.se.