Välkomna till BP-familjen, Fodi!

Välkomna till BP-familjen, Fodi!

Share

Välkomna till BP-familjen, Fodi!

Nästa partner att ansluta sig till BP-familjen är Fodi, den lokala matbutiken online. - Vi vill se BP-familjen växa lokalt och att Fodi väljer att gå in som partner är ett viktigt ...

Nästa partner att ansluta sig till BP-familjen är Fodi, den lokala matbutiken online.
– Vi vill se BP-familjen växa lokalt och att Fodi väljer att gå in som partner är ett viktigt steg, säger Stina Jansson, Affärsansvarig i BP.

Men hur kan en matbutik online vara lokal undrar du? Precis som vilken lokalhandlare som helst bygger Fodi sitt sortiment på Bromma-bornas önskemål, stödjer lokala idrottsorganisationer och prioriterar glatt bemötande och personlig service. Enda skillnaden? Fodis adress råkar vara på internet.

– Vi vill vara ett företag som är en del av det samhälle vi jobbar i och som är med och bygger och utvecklar det tillsammans med våra kunder. Samarbetet med BP är en viktig del i vår långsiktiga vision att påverka synen på mat och att ge Bromma bättre möjlighet att äta mer hälsosamt, säger Jonas Hammargren, VD på Fodi

– Vår dröm är att vara en matbutik som påverkar ungas kosthållning på riktigt. Vi vill tillsammans med BP ta fram nyttigare mellanmål som både klubbens spelare och föräldrar kan lära sig och sina barn att laga. Vi hoppas att genom detta bidra till ett mer hälsosamt Bromma med piggare och gladare barn, säger Jenny Flodman, Brommabo och butikschef i Bromma.

Läs mer om Fodi på företagets hemsida och passa även på att göra en beställning.