Välkommen till BP, Ellinor Lindbom
Foto: Peter Appelquist

Välkommen till BP, Ellinor Lindbom

Share

Välkommen till BP, Ellinor Lindbom

Nästa nyförvärv till truppen som jagar serieseger i Division Ett Södra Svealand är Ellinor Lindbom med flera år av rutin efter spel i Damallsvenskan med både Hammarby IF och Djurgå ...

Nästa nyförvärv till truppen som jagar serieseger i Division Ett Södra Svealand är Ellinor Lindbom med flera år av rutin efter spel i Damallsvenskan med både Hammarby IF och Djurgårdens IF.
– BPs sätt att spela stämmer överens med min egen spelfilosofi, säger Lindbom till IFBP.se

Ellinor Lindbom kommer senast från Älta IF och spelade mot BP under säsongen 2017. Rutin från serien finns, men även högre upp i seriesystemet, rutin som ger ytterligare stadga i BPs rödsvarta trupp.
– Jag valde BP främst för den satsning som görs med det tydliga målet att gå upp i Elitettan.
– Det jag kommer bidra med är att jag är en fighter som aldrig ger upp och pushar mina medspelare.
– Jag tillhör även de mer rutinerade i truppen och vill bidra med min rutin. Som spelare har jag kvalitéer över hela planen, både i att täcka ytor defensivt och att delta i den offensiva speluppbyggnaden.

Sportchef Staffan Jacobssons kommentarer kring det rutinerade nyförvärvet.
– ”Elle” är en slitstark innermittfältare med en enorm vinnarmentalitet. Hon besitter dessutom värdefull rutin efter många år i både Hammarby och Djurgården.
– Vi plockar henne från Älta där hon faktiskt gjorde mål på oss i vårmötet. Nu hoppas jag hon gör lika vackra mål i den rödsvarta tröjan.