Sur förlust för F19

Ledningen i halvtid kunde inte förvaltas och F19 noterar första förlusten i höstserien. 3-5 hemma mot Djurgårdens IF efter en tuff andra halvlek. Huvudtränare Anders Blomqvist ...

Huvudtränare Anders Blomqvist sammanfattar:
– Det såg mycket bra i första halvlek, vi hade dock behövt varit mer effektiva.
– I början av andra halvlek lyfter sig motståndarna, vilket resulterar i tre baklängesmål. Vår reaktion efter detta är bra, vi gör match av det hela vägen in, men det räcker inte denna gång.
– Extra roligt att se en hel del unga spelare göra sina första 90 minuter i F19, det skapar en stor tilltro inför framtiden.
– Vi laddar om inför en ny uppgift på söndag, på bortaplan mot Eskilstuna.

Nästa match för F19 spelas söndag 18 september 15:00 mot Eskilstuna United på bortaplan.

Fakta Svenska Spel F19 Höstserie A
BP – Djurgårdens IF
3-5 (1-0)
Mål: BP: Augusta Priks, Engla Söderkvist, Vera Österplan DIF: Kajsa Lindwall, Linnea Egevall, Annie Hagen, Tuva Bylund, Louise Larsson

BP-laget: Nadine Allard – Alva Lind, Fatim Bangus, Klara Bengtsson, Augusta Priks, Sofia Norrby, Amanda Luxenburg, Amani Ayed, Vera Österplan, Engla Söderkvist, Ellen Michelsson

Avbytare: Hanna Skogsfors, Roza mert, Anika Siddiqui, Josefine Gutebrand, Johanna Marie Bürger