Serneke ny Officiell Partner till BP

Serneke ny Officiell Partner till BP

Share

Serneke ny Officiell Partner till BP

BP och Serneke presenterar idag ett långsiktigt samarbete som syftar till att stärka BPs verksamhet och position som en samlande samhällskraft i Västerort. Avtalet sträcker sig öve ...

– Vi brinner för idrott och känner ett stort engagemang i föreningar som fyller en viktig funktion i samhället. BP är en sådan förening och därför är vi glada för att vi nu får chansen att stötta deras verksamhet och bygga för ett fortsatt bra arbete i framtiden, säger Ola Serneke, VD och grundare av Serneke.

– Att det är vår verksamhet som helhet som attraherat Serneke visar på vår styrka som förening. Vi bedriver inte bara Europas största fotbollsverksamhet för pojkar utan vi är dessutom Sveriges största flickfotbollsförening. Det känns naturligtvis bra att vi får respons på det från näringslivet, säger Stefan Bärlin, Marknadschef BP.

Fakta
Serneke är en nytänkande och expansiv byggkoncern verksam inom bygg, anläggning, projektutveckling och fastighetsförvaltning. Bolaget startades 2002 av Ola Serneke och har under de senaste åren varit ett av Sveriges snabbast växande företag.

Serneke är under ständig utveckling och har en expansionstakt som saknar motstycke. Bolaget har sitt huvudkontor i Göteborg med lokalkontor längs hela västkusten samt i Stockholm. Målet är att expandera ännu mer bland annat genom att fokusera på storstadsområdena Göteborg, Malmö och Stockholm.

BP är Europas största fotbollsförening och varje vecka tränar cirka 4000 barn och ungdomar i klubbens dagliga verksamhet. Drygt 700 ideella ledare skapar, tillsammans med styrelse, kansli och funktionärer, aktiviteter inom både ungdomsfotboll och elitfotboll.

BPs samhällsarbete (CSR) innefattar, utöver den vardagliga fotbollsverksamheten som är Europas Största fotbollsverksamhet, stora insatser med Mötesplats Västerort som central arena. BPs Mötesplats Västerort är samlingsnamnet för Nattfotboll, Tjejfotboll och Första Jobbet Västerort. Mötesplats Västerort (Grimsta) har som mål att bli Sveriges bästa och mest välbesökta fotbollsanläggning.