Senaste information, Covid-19 (2020-04-30)

Senaste information, Covid-19 (2020-04-30)

Share

Senaste information, Covid-19 (2020-04-30)

Efter Svenska Fotbollförbundets uppdaterade information kommer här ett förtydligande kring vår verksamhet. Träningar fortsätter som tidigare. Samtliga seniormatcher är tillsvid ...

Efter Svenska Fotbollförbundets uppdaterade information kommer här ett förtydligande kring vår verksamhet. Träningar fortsätter som tidigare. Samtliga seniormatcher är tillsvidare inställda men alla barn och ungdomsmatcher inklusive S:t Eriks-Cupen genomförs som planerat.

Vi påminner också om att vi vuxna inte skall stanna vid planen efter att vi lämnat våra barn vid träning eller match. Det viktigaste nu är att vi så länge som möjligt kan fortsätta bedriva en rolig och utvecklande fotbollsverksamhet för föreningens alla barn och ungdomar. Föreningen rekommenderar alla BP-lag att tillsätta en utvald förälder som publikvärd för att hålla åskådare borta från planen under matcherna. Västar finns att hämta på kontoret.

Läs gärna mer om Svenska Fotbollförbundets riktlinjer här.

Ändringar i beslut kan komma fort beroende på riktlinjer från våra myndigheter så vi ber er hålla er uppdaterade via vår hemsida där vi kontinuerligt lägger ut information.

Kontakt

För att försöka vara tydliga och stöttande svarar Sportkontoret på frågor kring Corona från ledare, spelare och vårdnadshavare på mailadressen fragor@ifbp.se

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Vi följer Stockholms Fotbollförbunds rekommendationer.

Vi följer Svenska Fotbollförbundets rekommendationer.

Vi följer Riksidrottsförbundets rekommendationer.

BP
Styrelsen