Ossian Nordvall klar för Bologna FC 1909
Foto: Erik Bjernulf

Ossian Nordvall klar för Bologna FC 1909

Share

Ossian Nordvall klar för Bologna FC 1909

Ossian Nordvall, född 2007, lämnar BP för spel med Bologna FC 1909, primärt i akademin och primaveralaget för klubben som hör hemma i italienska Serie A.– Ossian har en fin framti ...

Ossian Nordvall, född 2007, lämnar BP för spel med Bologna FC 1909, primärt i akademin och primaveralaget för klubben som hör hemma i italienska Serie A.
– Ossian har en fin framtid framför sig och vi fick ett bud som vi värderade till ett bra bud. Det har sedan varit Ossians beslut om att ta det här steget. Vi kommer att följa hans utveckling i Bologna och önskar honom lycka till, säger sportchef Philip Berglund.

Ossian Nordvall har varit en framträdande spelare inom vår akademi under de senaste åren och har tagit stora kliv i sin utveckling. Under vintern fick han spela med herrlaget i träningsmatcher och under våren har det främst matchats i P19. I maj var han även kallad till P17-EM där han spelade i en av gruppspelsmatcherna. I BP under våren noterar vi sex matcher i P19 Allsvenskan, spel i Ligacupens gruppspel och slutspel samt enstaka matcher i P17. I vintras tilldelades han stipendiet till Pontus Segerströms minne.