Oskar Nordlund, 27, ansluter till BP!

Oskar Nordlund, 27, ansluter till BP!

Share

Oskar Nordlund, 27, ansluter till BP!

Text: Manuel LindbergBild: Tommy Söderström Till slutspurten av Ettan Norra så väljer BP att förstärka anfallet med forwarden Oskar Nordlund från Stöde IF, serieledare i Divisi ...

Text: Manuel Lindberg
Bild: Tommy Söderström

Till slutspurten av Ettan Norra så väljer BP att förstärka anfallet med forwarden Oskar Nordlund från Stöde IF, serieledare i Division 2 Norrland.

Oskar är en kille vi haft koll på ett tag och vi har haft en bra dialog både med Oskar och Stöde IF om att ge honom chansen högre upp i seriesystemet, säger Peter Kisfaludy, Sportchef Herr.

Oskar är en notorisk målskytt som redan i år gjort 8 mål på 4 matcher och som historiskt vunnit skytteligor på löpande band. Han är en stor, stark och explosiv 9a som skjuter bra med bägge fötterna. För oss är inte Oskar en kortsiktig lösning utan någon vi vill bygga med på lite längre sikt. Det kan ta lite tid att anpassa sig till en ny stad, ett nytt lag och en högre serienivå men vi hoppas att Oskar skall kunna växa ut till att bli en skyttekung även här hos oss, fortsätter Peter Kisfaludy.

Oskar Nordlund ansluter till BP redan till tisdagens träning och är spelklar inför helgens bortamatch mot Nyköping!