Ordförandebloggen #19: Invigning och 75-års jubileum

Ordförandebloggen #19: Invigning och 75-års jubileum

Share

Ordförandebloggen #19: Invigning och 75-års jubileum

Nu på lördag den 8:e april invigs den nya huvudläktaren på Grimsta, och vi firar samtidigt att BP fyller 75 år. Damlaget har då träningsmatch mot Forsby kl. 12.00 och Herrlaget har ...

Nu på lördag den 8:e april invigs den nya huvudläktaren på Grimsta, och vi firar samtidigt att BP fyller 75 år. Damlaget har då träningsmatch mot Forsby kl. 12.00 och Herrlaget har match mot Örgryte i Superettan kl. 16.00. Utöver matcherna kommer det att bli ett fullmatat program, och många kända BP profiler kommer att vara på plats. Exakt födelsedag för BPs bildande är den 13:e april 1942. Varmt välkomna till en historisk dag!

Program på Grimsta lördagen den 8:e april
Några exempel på invignings- och jubileumsaktiviteter när portarna till Grimsta öppnar denna dag:

• Dam: match hemma mot Forsby kl. 12.00
• ”Clinic” (träning) Dam (fotbollstältet)
• Invigningstal och ”bandklippning” (Marina Höglund, Stockholms Stad)
• Herr: match hemma mot Örgryte i Superettan kl. 16.00
• Välkomsttal (Fredrik Bergholm, styrelseordförande i BP)
• Henrik Strömblad intervjuar BP-profiler från olika tidsepoker i pausen
• Dessutom kommer det att bli många kul aktiviteter och överraskningar för alla våra barn och ungdomar, lotterier, jubileumsprogram mm

Ett mer detaljerat program för hela invignings- och jubileumsdagen presenteras via BPs hemsida och på BPs sociala medier senare i veckan.

75-års jubileumsaktiviteter under året
Några exempel på jubileumsaktiviteter som planeras för resterande del av året:
• Invigningen av den nya huvudläktaren (8/4)
• Ommålning av klubbhuset på Grimsta
• Jubileumsgolf
• Nostalgiturnering i fotboll (BP lag från olika årskullar)
• Ungdomsmarsch (BP-dagen)
• Jubileumsmiddag
• Jubileumsskrift
• BP museum

De flesta aktiviteter för att uppmärksamma BPs 75-års jubileum kommer att äga rum i samband med Dam- och Herrlagets hemmamatcher under året. Håll fortlöpande utkik på BPs hemsida och i sociala medier för att hålla dig uppdaterad om jubileumsaktiviteterna under året. Har du egna förslag på jubileumsaktiviteter, och som du själv vill vara med och driva, meddela kansliet så snart som möjligt.

BP Alumner – rabatt på årskort
Du som är BP Alumn, dvs tidigare spelare eller ledare i BP genom åren, klicka här, för den senaste ordförandebloggen innehållande erbjudandet om 25% rabatt på årskort för 2017. #Årets deal! Att få alla våra BP Alumner till Grimsta är en viktig del i målsättningen att ”Mötesplats Västerort” (Grimsta) ska bli Sveriges bästa och mest välbesökta fotbollsanläggning.

Vårt nya BP museum – insamling av BP prylar
I samband med att BP firar 75-år som förening, startar vi också projektet med att bygga upp vårt egna ”BP museum”. Vi vill därför uppmana alla att titta i sina gömmor efter foton, prylar, gamla matchtröjor, priser eller andra unika minnessaker som har med BP att göra, och som du kan tänka dig att skänka eller låna ut till föreningen. Hur stort, och var vårt BP museum kommer att ligga på Grimsta, beror delvis på hur många BP prylar som kommer in. Det kanske startar med en ”hörna”, för att över tid växa. Har du matchtröjan från de första åren i BP (den som var gul och grön), eller från mötet med Crystal Palace? Fotbollsskorna från det första allsvenska målet? Eller andra unika BP-saker…? Vänligen kontakta oscar.theren@brommapojkarna.se som är ansvarig för föreningsutveckling och matcharrangemang.

#Invigning Grimsta 8/4
#75-års jubileum
#BP Alumner
#Årskort

Varmt välkomna!

Fredrik Bergholm
Styrelseordförande
Twitter: @BergholmFredrik
Instagram: fredrik.bergholm
Facebook: Fredrik Mikael Bergholm

För tidigare Ordförandebloggar, klicka på kategorin Ordförandebloggen