Oavgjort mellan BP och Sollentuna

Herrarnas första träningsmatch för året slutade 2-2 på Grimsta, efter att BP gjort två mål i den andra halvleken. Målskyttar: Harry Pearce (provspelare) och Elmando Gjini. Text ...

Text: Andrej Mionic Foto: Erik Bjernulf

BP hade problem i uppspelsfasen under första halvlek men under sista delen av halvleken blir det bättre och BP lyckas avancera på planen, dock utan att skapa särskilt mycket. Sollentuna vinner boll och gör det bra med snabba anfall. Inför den andra halvleken gjordes flera byten av bägge lagen, BP blir bättre på att avancera vilket leder till målchanser samt resulterar i två mål. Harrys mål tillkommer efter fint spel och ett inlägg som han sätter fint på volley. Elmando utökar på en hörna genom en nick ner i hörnet.

-Sammanfattningsvis är processen att bygga vårt sätt att spela igång, men givetvis mycket att arbeta på, vilket är normalt i januari, säger Andreas Engelmark.

Nästa träningsmatch för herrarna äger rum den 31 jan 16:30 mot Östersund hemma på Grimsta.

BP:s lag: Jonas Osson – Cameron Streete, Samuel Svenlén, Jesper Arvidsson, Felix Bennarp – Gustav Sandberg Magnusson, Modou Mbye, Alexander Seger – Simon Nilden, Oskar Fallenius, Ahmed Bonnah