Oavgjort mellan BP och GIF Sundsvall

Det blev 2-2 (2-1) borta i Nordichallen i årets första tävlingsmatch för herrarna. Text: Andrej Mionic Foto: Henke Råssmo Paulos Abraham öppnade målskyttet i matchen genom a ...

Det blev 2-2 (2-1) borta i Nordichallen i årets första tävlingsmatch för herrarna.

Text: Andrej Mionic Foto: Henke Råssmo

Paulos Abraham öppnade målskyttet i matchen genom att göra mål på en retur i den 13:e matchminuten. Tio minuter senare kvitterade Sundsvall, också på en retur efter en bra räddning av Olsson. Hemmalaget skulle också utöka ledningen innan paus, 2-1 i halvtid.

I mitten på den andra halvleken kvitterar Kristoffer Grauberg Lepik då han blir snyggt frispelad av Simon Helg. Resultatet stod sig matchen ut. BP gör en mycket stabil insats med ett gediget försvar mot Superettanlaget Sundsvall.

Klicka här för att se höjdpunkerna på Fotbollskanalen

BP:s lag: Jonas Olsson – Daniel Svensson, Ali Suljic, Jesper Arvidsson, Amadeus Sögaard – Gustav Sandberg Magnusson, Simon Helg, Christer Gustafsson – Oskar Fallenius, Kristoffer Grauberg Lepik, Paulos Abraham

Avbytare: Westberg, Wallenborg, Svenlen, Streete, Mbye, Faraj, Ceesay