Ny kommunikatör i BP: Philip Kämpe

Ny kommunikatör i BP: Philip Kämpe

Share

Ny kommunikatör i BP: Philip Kämpe

Vid månadsskiftet september-oktober lämnade Fia Grönborg sitt jobb hos BP. Klubben behövde därmed tillsätta en ny person för att ansvara för kommunikationsdelen av Fias arbete. Ti ...

Vid månadsskiftet september-oktober lämnade Fia Grönborg sitt jobb hos BP. Klubben behövde därmed tillsätta en ny person för att ansvara för kommunikationsdelen av Fias arbete. Till rollen som kommunikatör har nu Philip Kämpe, 21 år, anställts.

Den 1/10 inleddes Philips anställning som kommunikatör för BP. Philip kommer att arbeta deltid i kombination med sina studier vid Stockholms Universitet där han pluggar journalistik. Philip kommer att ansvara för våra texter och reportage till hemsidan, plus nyhetsbrev m.m. Han kommer även att ansvara för BP:s sociala medier.

Philip är för vissa inom BP redan ett välkänt ansikte då han under de senaste åren redan har haft en rad olika uppgifter i klubben. Philip har under denna säsong axlat rollen som speaker på Grimsta och har även redan skrivit texter till hemsidan. Philip jobbar också som akademitränare i klubben där han är med och tränar två lag; BP P11-1 och BP P12-1.

Vi önskar Philip varmt välkommen till hans nya roll i klubben!