Marko Nikolic klar för BP

Marko Nikolic klar för BP

Share

Marko Nikolic klar för BP

Anfallaren Marko Nikolic ansluter till BP inför hösthalvan av Superettan 2017. Nikolic ansluter senast från belgiska KVC Westerlo som han tillhört det senaste halvåret efter flytt ...

Anfallaren Marko Nikolic ansluter till BP inför hösthalvan av Superettan 2017. Nikolic ansluter senast från belgiska KVC Westerlo som han tillhört det senaste halvåret efter flytt från AIK.
– Jag hoppas kunna bidra mycket i det offensiva och göra mycket poäng, säger nyförvärvet till hemsidan.

KVC Westerlo åkte under våren ur den belgiska högstaligan, Jupiler League. Nikolic kontrakt gick ut efter säsongens slut och ansluter alltså nu till BP inför hösten med ett kontrakt som gäller säsongen 2017.
– Vi är glada över att få in en spelare som vi kan använda på flera offensiva positioner, säger BPs tränare Olof Mellberg. Det är en rörlig spelare med en fin vänsterfot.

– Jag har varit på Grimsta och spelat ungdomsmatcher förr, berättar Nikolic. Jag har följt BP under våren och vet att det är ett bra lag med två bra tränare.

Nikolic deltar i onsdagens träning och följer med truppen till träningslägret i Båstad som inleds torsdag och avslutas söndag.

Fakta Marko Nikolic
Född: 1997-09-17
Längd: 183 cm
Tidigare klubbar: Djurgårdens IF, AIK, Syrianska FC, KVC Westerlo

Text och foto: Peter Appelquist