Marcelo Fernández förlänger!

Marcelo Fernández förlänger!

Share

Marcelo Fernández förlänger!

Vi har fått uppleva växande framgångar för BPs damlag de senaste åren. Nu har huvudtränaren Marcelo Fernández skrivit på för ytterligare två säsonger, förhoppningsvis för att ...

Vi har fått uppleva växande framgångar för BPs damlag de senaste åren. Nu har huvudtränaren Marcelo Fernández skrivit på för ytterligare två säsonger, förhoppningsvis för att ta laget till ännu högre höjder. 

Text: Tore Kleist
Foto: Carl Halvarsson
(På bilden: Marcelo Fernández & Staffan Jacobsson)

Marcelo Fernández kom till Grimsta inför Division 1-säsongen 2017, då Staffan Jacobsson intog sportchefspositionen. Resultaten under dessa åren har blivit bättre och bättre och just nu är BP uppe som Sveriges sextonde bästa lag.

– Det känns bra att förlänga med Marcelo, kommenterar Jacobsson. Jag vill gärna jobba med kontinuitet och samarbetet med honom har fungerat bra. Han är en engagerad tränare med höga ambitioner, vilket passar både mig och BP bra. Att med tio omgångar kvar av säsongen kunna börja planera nästa år är gynnsamt för hela damverksamheten. Resultaten under Marcelos fyra år i BP talar dessutom sitt tydliga språk med ständig förbättring, vilket har varit och är målsättningen.

Vi återkommer inom kort med några ytterligare ord från och om Fernández.