Larsson och Grönborg näst på tur att förlänga
Målfarliga Michaela Larsson stannar i BP. Foto: Erik Bjernulf

Larsson och Grönborg näst på tur att förlänga

Share

Larsson och Grönborg näst på tur att förlänga

Truppbygget inför revanschen i Division Ett fortsätter och Staffan Jacobsson har fått ytterligare två spelare att förlänga. Michaela Larsson och Fia Grönborg kommer att fortsätta b ...

Truppbygget inför revanschen i Division Ett fortsätter och Staffan Jacobsson har fått ytterligare två spelare att förlänga. Michaela Larsson och Fia Grönborg kommer att fortsätta bidra till BPs offensiva spel.
– Likt många i truppen så är det två tekniskt skickliga och samtidigt utvecklingsbara spelare som vi kommer att ha stor nytta av 2018, säger Staffan Jacobsson, Sportchef Dam.

Michaela Larsson växeldrog med Madicken Stigberg som den centrala anfallaren i BPs offensiva spel. Under 2017 noterades bland annat fyra mål i en och samma match, P18 IK på bortaplan. Nu siktar Larsson på nya mål och att bidra till att BP står för en minst lika bra säsong som 2017.
– Jag är supertaggad på att ge allt för att se till att vi tar steget upp nästa år, säger Larsson till IFBP.se.

Fia Grönborg återvände till BP under sommaren efter studier i Skåne. Mittfältare bidrog direkt med sin teknik och närkampsspel. Inför 2018 är Grönborg med från start, kombinerat med tjänsten som Marknadskoordinator på BPs Sportkontor.
– Det ska bli grymt kul att få en hel försäsong i benen för att kunna bidra ännu mer under 2018, säger Grönborg efter att ha skrivit på.