Landslagskallelser september 2022

Landslagskallelser september 2022

Share

Landslagskallelser september 2022

September är en riktig landslagsmånad och i takt med att BP-spelare kallas så kommer den här artikeln att uppdateras. Sverige DamAmanda Nildén är med i truppen som möter Finla ...

September är en riktig landslagsmånad och i takt med att BP-spelare kallas så kommer den här artikeln att uppdateras.

Sverige Dam
Amanda Nildén är med i truppen som möter Finland i VM-kvalet 6 september.

Sverige Herr
BP-fostrade Kristoffer Nordfeldt, Ludwig Augustinsson, Viktor Gyökeres, Jesper Karlström och Dejan Kulusevski har kallats till Nations League-matcherna mot Serbien och Slovenien. Matcherna spelas 24 och 27 september.

Gambia U23
BP-fostrade Jesper Ceesay är uttagen till Gambias U23-landslag.

Sverige F18
Nadine Allard och Saga Swedman har kallats till F18-landslagets kommande EM-kval i början av oktober. Även BP-fostrade Matilda Nildén är med i truppen. Sverige möter Turkiet (4/10), Grekland (7/10) och Nederländerna (10/10).

Sverige P18
Fredrik Nissen, Theo Bergvall, Richie Omorowa och Wilmer Odefalk har kallats till P18-landslaget tillsammans med tidigare BP-spelarna André Picornell, Jonas Rouhi och Amar Ahmed Fatah. P18 möter Island och Norge i en trenationsturnering i Dalsland 21-28 september.

Sverige P17
Filip Sidklev har kallats till fyrnationsturnering med P17-landslaget. Tillsammans med de tidigare BP-spelarna Matteo Perez Vinlöf och Marco Olsson Valdes möter Sidklev Österrike 24 september. Vinnaren i den matchen möter vinnaren mellan Danmark och Norge och förlorarna möter varandra. Matcherna spelas i Skåne och landslaget har sin bas i Lund.

Sverige F17
Tuva Norell, Vera blom, Line Wessman och Hanna Skogsfors har kallats till F17-landslagets läger i Spanien. Sverige möter Colombia och Mexico i två träningsmatcher 26 respektive 29 september.

Sverige P16
Lucas Bergvall, Charlie Nildén och John Mellberg har kallats till P16-landslagets dubbla matcher mot Serbien 6 och 8 september.

Sverige P16 Future Team
Angelo Melkemichel har kallats till läger på Bosön 19-21 september.