Johan Falkmar förlänger med BP

Johan Falkmar förlänger med BP

Share

Johan Falkmar förlänger med BP

Ytterbacken Johan Falkmar har förlängt sitt kontrakt med BP över säsongen 2019. Falkmar är därmed klar för sin tredje raka säsong i den rödsvarta tröjan. - Johan har gjort det myc ...

Ytterbacken Johan Falkmar har förlängt sitt kontrakt med BP över säsongen 2019. Falkmar är därmed klar för sin tredje raka säsong i den rödsvarta tröjan.
– Johan har gjort det mycket bra i BP, är användbar på flera platser och är en fantastisk människa, sammanfattar Roberth Björknesjö, Manager Herr i BP.

Johan Falkmar anslöt till BP bara dagar innan premiären av Superettan 2017. Efter att ha pluggat i Stockholm och spelat med Vasalunds IF har Björknesjö koll på honom och trots att Falkmar planerat hemflytt till Värmland och Karlstads BK, blev det istället spel i Superettan med BP. Under 2017 blev Falkmar snabbt startspelare som högerback, men tidigt under hösten bröts ett ben i foten i hemmamötet med Helsingsborgs IF. Skadan avslutade den säsongen i förtid och rehabiliteringen dröjde en bra bit in på säsongen 2018. Under hösten 2018 var Falkmar åter tillbaka som startspelare i det rödsvarta laget.