Inför Herr: BP – Skövde AIK

Inför Herr: BP – Skövde AIK

Share

Inför Herr: BP – Skövde AIK

Herrarna är tillbaka på Grimsta för att hitta tillbaka till vinnarspåret efter förra omgångens förlust. Kl. 13:00 på Annandag påsk är det avspark när Skövde AIK är på besök. BP ...

Herrarna är tillbaka på Grimsta för att hitta tillbaka till vinnarspåret efter förra omgångens förlust. Kl. 13:00 på Annandag påsk är det avspark när Skövde AIK är på besök.

BP inledde säsongen fint med en premiärseger mot Västerås SK hemma på Grimsta. Men i årets första bortamatch blev det ett bottennapp när det blev förlust med 3-2 mot Utsiktens BK. Med förra omgångens dystra förlust i backspegeln blickar herrarna nu fram mot ytterligare ett möte med en nykomling. Skövde AIK står för motståndet när BP återvänder till Grimsta.

Motståndarna: Skövde AIK
Föreningen Skövde AIK grundades år 1919 och är stadens främsta. Med årets säsong är det 15:e gången klubben är uppe i Sveriges näst högsta serie, där senast gången innan i år var 1995. Förra året slutade man 2:a i Ettan Södra varpå man besegrade Akropolis IF i kvalet. Laget tränas av den tidigare landslagsspelaren Tobias Linderoth.

Superettan: Omgång 3
BP – Skövde AIK
Måndag 18:e april
Kl. 13:00
Grimsta IP
Köp biljett här.
Se matchen live på Discovery+. Teckna abonnemang via denna länk så får klubben en kickback.

BP intern skytteliga Superettan 2022:
1 mål: Philip Hellquist, Nikola Vasic, Oscar Pettersson, David Zlotnik.

BP intern assistliga Superettan 2022:
1 assist: Oscar Pettersson, Gustav Sandberg-Magnusson, Wilmer Odefalk, Samuel Leach Holm.

Text: Philip Kämpe
Foto: Erik Bjernulf