Inför BP – Telge United: ”Många matcher nu, men vi njuter!”
Bild: Albertsson, Olsson, Hammarbäck och Novakovic jublar i matchen mot Lindö Foto: Örjan Jacobsson

Inför BP – Telge United: ”Många matcher nu, men vi njuter!”

Share

Inför BP – Telge United: ”Många matcher nu, men vi njuter!”

Det blir tredje matchen på en vecka för BP när Telge United besöker Grimsta i morgon, lördag. Förhoppningsvis kommer de rödsvarta med laddade batterier efter tisdagens utflykt till ...

Det blir tredje matchen på en vecka för BP när Telge United besöker Grimsta i morgon, lördag. Förhoppningsvis kommer de rödsvarta med laddade batterier efter tisdagens utflykt till Rimbo.

Matchprogrammet har varit tufft på sistone, men tränaren Marcelo Fernández ser fram mot lördagens match:
– Vi klagar inte över matchprogrammet, utan njuter av att spela många matcher. Det är ju ändå det vi tränar för. Däremot får vi anpassa träningarna, och veckan har haft karaktär av återhämtning.
Matchen ingår i sjunde omgången i den något haltande serien, och BP siktar förstås på en ny seger som skulle befästa placeringen i topptrion.

Motståndarna:
Telge United FF bildades 2009 då FF Södertälje slogs ihop med Nykvarns FF. De första åren åkte laget upp och ner mellan andra- och tredjedivisionen, men gör nu sin andra säsong i Division 1 Södra Svealand. För närvarande ligger man på nionde plats, men har endast spelat fem matcher.
-Telge har flera profiler, bland annat Nazanin Vaseghpanah, Patricia Üre, Susan Kiryo (tidigare Varli) med meriter från spel i högre divisioner och ungdomslandslag, fortsätter Fernández. Det kan bli en tuff match men vi är i bra form, och jag tror på ett bra resultat.

Väderprognosen visar riktigt fint och varmt sommarväder. Gör en utflykt till Grimsta och välj sol på nya läktaren eller skugga på gamla. Välkomna!

Preliminär BP-trupp:
Rebecka Ayranci Dahlberg, Nichole Persson, Julia Olsson, Joy Mertzig, Sofia Nilsson, Lovisa Norrby, Alexsandra Lobanova, Filippa Wallén, Therese Dahlberg, Eldina Ahmic, Maja Edlund, Michaela Larsson, Isabell Hammarbäck, Madicken Stigberg, Daniella Novakovic, Fia Jonsson

Matchinfo:
BP – Telge United FF
Lördag 27 maj 13.00
Fri entré
Grimsta IP, Gulddragargränd 60, Vällingby