Inbjudan till information om projektet Unga Ledare

Inbjudan till information om projektet Unga Ledare

Share

Inbjudan till information om projektet Unga Ledare

Tisdag 20 mars bjuder vi in samtliga BP-spelare födda 1999-2004 för ett informationsmöte om olika möjligheter att vara engagerad i föreningen. Kanske vill du bli tränare eller doma ...

Tisdag 20 mars bjuder vi in samtliga BP-spelare födda 1999-2004 för ett informationsmöte om olika möjligheter att vara engagerad i föreningen. Kanske vill du bli tränare eller domare, kanske är en funktionärsroll något för dig eller vill du hjälpa mediagruppen med att skriva, fota eller filma? 20 mars 18.00 i restaurangen på nya läktaren på Grimsta IP.

Tusentals ungdomar har genom åren spelat fotboll i BP. För några har det lett till möjligheten att jobba som fotbollsspelare, båda i utlandet och i Sverige. Andra har vunnit SM-guld som tränare eller blivit lärare, tack vara det första steget att bli ledare i ett ungdomslag i BP.

Varje år kliver hundratals ungdomar in i yrkeslivet när de börjar som ledare på Knatteskolan, sommarfotbollsskolan eller utbildar sig till domare. BP har sedan länge varit en arbetsgivare som fungerat som en språngbräda.

Exemplen är många och vägarna likaså. 20 mars bjuder Sportkontoret därför in till en informationsträff för att tydligare berätta vilka vägar som är möjliga och vem du ska fråga på Sportkontoret.

Ledare anmäler sitt BP-lag via den här länken

Plats
Restaurangen Plan 3, Nya huvudläktaren Grimsta IP. Ingång via Entré 4.

Tider
18.00 – 19.00: Flickor och pojkar födda 2002-2004
19.00 – 20.00: Flickor och pojkar födda 1999-2001

Välkommen!

Mikael Sörnäs, Chef Ungdom/Akademi
Fia Grönborg, Marknadskoordinator
Peter Appelquist, Kommunikationsansvarig