DAM: Serien vänder och går på uppehåll i Växjö

DAM: Serien vänder och går på uppehåll i Växjö

Share

DAM: Serien vänder och går på uppehåll i Växjö

Halvtid i OBOS Damallsvenskan men direkt efter "returmötet" med Växjö DFF så väntar uppehåll för dubbla landslagsuppehåll. Vi avslutar våren i Växjö lördag 6 juli 15:00 på Visma A ...

Halvtid i OBOS Damallsvenskan men direkt efter ”returmötet” med Växjö DFF så väntar uppehåll för dubbla landslagsuppehåll. Vi avslutar våren i Växjö lördag 6 juli 15:00 på Visma Arena.

Det är ett något stukat BP som tar resan till Växjö. Serieinledningen bjöd på flertalet fina insatser och poängen samlades in i en jämn och fin takt. De senaste sex matcherna har tyvärr varit motsatsen. De tyngre resultaten innebär att vårt rödsvarta lag sjunkit i tabellen, men är fortfarande på säker mark. Ett bra resultat mot Växjö under lördagen skulle dessutom skicka laget uppåt i den jämna tabellen.

Få koll på motståndet här.

Något som bådar gott för moralen är såklart att vi har två raka segrar mot Växjö DFF, båda efter starka insatser över hela banan. Båda matcherna blev rejält spännande, 3-2-segrar i båda matcherna på Grimsta i november och maj ger råg i ryggen om att det är en jämbördig motståndare där vi har goda chanser att ta hem alla tre poäng. I senaste mötet på Grimsta forcerade BP hela vägen och Klara Andrup tryckte in avgörande 3-2 i den 93:e minuten.

OBOS Damallsvenskan
Växjö DFF – BP
Lördag 6 juli 15:00
Visma Arena
Du ser matchen på Viaplay – klicka här för att komma till sändningen.