Christian Tiritiello får utökat ansvar på målvaktssidan
Christian Tiritiello fortsätter arbetet i BP. Foto: Peter Appelquist

Christian Tiritiello får utökat ansvar på målvaktssidan

Share

Christian Tiritiello får utökat ansvar på målvaktssidan

Inför 2017 klev Christian Tiritiello in som målvaktstränare i herrlaget, parallellt med arbetet som sportchef i FC Djursholm. Till årsskiftet lämnar Tiritiello FC Djursholm och ans ...

Inför 2017 klev Christian Tiritiello in som målvaktstränare i herrlaget, parallellt med arbetet som sportchef i FC Djursholm. Till årsskiftet lämnar Tiritiello FC Djursholm och ansluter till BP med övergripande ansvar för målvaktsutbildningen inom hela föreningen.
– En supervärvning till en redan bra verksamhet, säger Roger Palmgren, Akademichef Pojk.

Christian Tiritiello har målvaktsutbildning på avancerad nivå och har de fem senaste åren varit chefstränare och byggt upp FC Djursholms erkänt duktiga målvaktsakademi. Tiritiello har satt grunden och utvecklat många målvakter i Stockholmsområdet och har under det senaste året arbetet upp en bra grund med målvakterna i BPs herrlag. Nu utökas arbetet i BP när Tiritiello kliver in som ansvarig för målvaktsutbildningen i hela föreningen.
– Christian ska bygga upp en struktur inom målvaktsutbildningen i BP som kommer att höja nivån för flick, pojk, dam och herr, säger Mikael Sörnäs, Koordinator.