Alexander Fioretos, 25, klar för BP!

Alexander Fioretos, 25, klar för BP!

Share

Alexander Fioretos, 25, klar för BP!

Text: Manuel Lindberg och Fia GrönborgBild: Manuel LindbergBP har gjort klart med 25 åriga Alexander Fioretos. Alexander är ursprungligen från Lund och kom fram som en stor ung ...

Text: Manuel Lindberg och Fia Grönborg
Bild: Manuel Lindberg

BP har gjort klart med 25 åriga Alexander Fioretos. Alexander är ursprungligen från Lund och kom fram som en stor ungdomstalang i Helsingborg.

Från Lund gick hans fotbollsresa vidare på högsta nivå i Grekland, Danmark och Rumänien innan han inför förra säsongen återvände till Sverige och hamnade i Linköping City i Ettan där han varit en tongivande spelare både förra året och i år. Alexander vars pappa är från Grekland har också en landskamp för Greklands U17-lag.

När Alexander Seger gick sönder kände vi att vi behövde få in en kreativ, offensiv innermittfältare, i Fioretos får vi just det säger Peter Kisfaludy, Sportchef i BP. Alexander Fioretos har varit ett jagat byte på marknaden inför stundande transferfönster, men då han ville flytta till Stockholm och BP var hans första val och vi kunde finna en lösning som passade båda parter så kändes det självklart att ta in honom. Han tränade även ett par pass med oss tidigare i vintras och spelade en träningsmatch så vi vet vad vi får i honom, fortsätter Kisfaludy.

Alexander gjorde sin första träning med laget redan igår tisdag då herrlaget återsamlades efter en kortare ledighet.

Varmt välkommen till BP!