CAMPER

Riktlinjer för sommarens camper 2020 vid Åkeshovs BP under Corona spridningen

Våra camper är ett mycket populärt inslag i vår spelarutbildning och brukar bli fulltecknade, så tveka inte att anmäla dig så fort som möjligt. Vi garanterar dig intressanta träningspass varje dag, träningskit från Nike och mellan träningarna serverar vi lunch och mellanmål. Inriktningen på våra träningar är uteslutande tekniska färdigheter såsom att driva, vända, finta, dribbla, passning, mottagning, skjuta och göra mål. De välutbildade instruktörerna kommer från BP:s välrekommenderade verksamhet och är utbildade inom BPs erkända träningsmetodik. När det gäller NIKE kläder gäller de storlekar respektive målsman angett vid respektive anmälan för spelaren. Eventuella byten görs endast i undantagsfall och efter godkännande av BP samt om varan är oanvänd och eventuell försegling alternativ prislapp finns kvar. I annat fall gäller ordinarie pris på respektive ny vara. Vid eventuell defekt på varan bytes denna till ny utan extra kostnad.

Parallellt har vi även vår populära målvaktscamp, även denna med skickliga målvaktsinstruktörer från vår verksamhet. Under sport- och höstlovet genomförs camperna vid Grimsta IP (tältet) och camperna vid påsk och på sommaren genomförs vid idylliska Åkeshovs BP.

Inför 2020, kommer vi precis som 2019 under sportlovscampen vecka 9 (Grimsta IP, tältet) att genomföra campen tillsammans med Supercoach och SkillTwins. Filosofin bakom Supercoach kommer från IF Brommapojkarnas akademi och där BPs tidigare akademichef Ola Larsson som idag arbetar som ägare och grundare. Med mer än 8 miljoner följare via sociala medier, har SkillTwins bröderna Josef och Jakob El-Zein tagit världen med storm. Till denna camp får du den unika möjligheten att träffa dem och framförallt ta del av deras grymma ”skills”. Campen leds av professionella instruktörer från IF Brommapojkarna. Tveka inte att anmäla dig då det finns ett begränsat antal platser!

Camperna riktar sig till pojkar och flickor födda 2006-2013. Alla är välkomna att anmäla sig oavsett klubbtillhörighet.

Ange vid anmälan om du önskar hamna i samma grupp som en kompis så försöker vi tillgodose önskemålet i möjligaste mån (men det är inget vi kan lova) samt om du ev. vill delta i målvaktsträning. För frågor gällande din anmälan kontakta: madelene.sundin@brommapojkarna.se

Ni kan nu betala campen direkt vid anmälan via kortbetalning.

OBS! Genom att anmäla dig till denna Camp så godkänner du följande villkor.

Vid frågor, vänd er till anders.hermanson@brommapojkarna.se

Anmälan görs nedan. OBS! Tyvärr har vi begränsat antal platser i år då vi anpassat antalet spelare och ledare per grupp utefter folkhälsomyndighetens rekommendationer. 

NYHET!
Välkommen till den 8:e och sista fotbollscampen 2020 vid Grimsta IP, tältet. Under Höstlovscampen v44 får du tillsammans med andra spelare under fyra dagar möjligheten att utvecklas som fotbollsspelare under ledning av BPs duktiga och välutbildade akademiinstruktörer. Innehållet i träningarna varvas både med praktik och med teori. Förutom att träna på olika tekniska färdigheter kommer du även få beträda en helt nylagd konstgräsmatta i tältet.

Och precis som till förra årets höstlovscamp, kommer BPs Sportchef Herr tillika fotbollstränare Peter Kisfaludy att delta vid några av träningstillfällena och dela med sig av sina erfarenheter och med sin fotbollskomptens till spelarna.

Det är begränsat med platser så först till kvarn gäller! (Till mv gruppen har vi möjligheten att ta emot max 4 spelare inom åldern P/F 2013-2010, övriga åldersgrupper är ej anmälningsbara).          

Sommarcamper

När: vecka 24, 25, 26, 32 och 33
Plats: Åkeshovs BP (Olovslunds BP v26).

Tid: 09.30-15.00 (Personal från 08.30)
Pris: 2295 kr (MV 2495 kr) 

BrommaGirls camp

En camp av tjejer för tjejer

När: 4 dgr vecka 33 (10-13/8)
Plats: Grimsta IP 

Tid: 09.00-15.00 (Personal från 08.30)
Pris: 2295 kr (MV 2495 kr) 

Höstlovscamp

När: 4 dgr vecka 44 (26-29/10) 
Plan: Grimsta IP tältet 
Tid: 09.30-15.00 (Personal från 08.30)
Pris: 2295 kr (OBS! fulltecknad!)

Påsklovscamp

När: 4dgr vecka 15 (6-9/4)
Plan: Åkeshovs BP. 
Tid: 09.30-15.00 (Personal från 08.30)
Pris: 2295 kr (MV 2495 kr)

Sportlovscamp

Supercamp med SkillTwins
När:
4 dgr (24-27/2)
Plats: Grimsta IP tältet 

Tid: 09.00-16.00 (varierar beroende på grupp).
Pris: 2295 kr (MV 2495 kr)